تاریخ انتشار :سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۴۲
جالب است ۰
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفت‌وگو با سرمایه‌گذاری آنلاین تاکید کرد:

صادرات سیمان از بورس کالا نیازمند مدیریت صحیح

دبیرانجمن صنعت سیمان گفت: با توجه به اینکه کارخانجات صادرکنندگان سیمان در اطراف مرزهای کشور واقع شده‌ بورس کالا در زمینه صادرات سیمان باید مدیریت صحیحی داشته باشد در غیراین صورت طرحی چالش‌زا خواهد شد.
صادرات سیمان از بورس کالا نیازمند مدیریت صحیح
علی اکبر الوندیان در گفت‌وگو با سرمایه‌گذاری آنلاین اظهار کرد: کارخانجات صادرکنندگان سیمان در اطراف مرزها یعنی غرب، شرق و جنوب کشور واقع شده‌ اگر در زمینه صادرات با محدودیت مواجه شوند و چاره‌ای جز تامین نیاز داخل کشور نداشته باشند چون از مرکز کشور فاصله بسیاری دارند هزینه حمل ونقل‌شان بسیار بالا می‌رود و روی قیمت تمام‌شده‌شان تاثیر خواهد گذاشت. به همین علت صادرات سیمان از مسیر بورس کالا نیازمند یک مدیریت صحیح است تا چالش‌زا نشود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر صنعت سیمان طی 30 روز قادر به تولید 90 میلیون تن سیمان است از این میزان حدود 65 میلیون تن نیاز داخلی کشور است و مازاد آن صادر می‌شود بنابراین اگر خدشه‌ای به صادرات سیمان وارد شود نه تنها کارخانجات صادرکننده سیمان بلکه بازارهای صادراتی هم آسیب می‌بینند و مشتریان خود را درهند، عربستان، عراق، پاکستان، آفریقا، اوراسیا و کشورهای حوزه خلیج فارس که با خون و دل خوردن بدست آوردند یک شبه ازدست می‌دهند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان تصریح کرد: فروش داخلی سیمان از سال 1400 در بورس کالا ساماندهی شد آن زمان صادرات سیمان از طریق رینگ صادراتی بورس کالا مطرح بود و در نهایت امسال چنین طرحی تصویب و از اول تیرماه اجرایی خواهد شد. به این ترتیب شاهد شفافیت و عدم رقابت منفی خواهیم بود چرا که در گذشته رقابت منفی حتی موجب کاهش قیمت‌ها در بازارهای صادراتی شده بود.
الوندیان اظهار کرد: اگر چه برخی فعالان صنعت سیمان ابلاغ چنین مصوبه‌ای را در شرایطی که این صنعت با کمبود برق دست و پنجه نرم می‌کند مناسب نمی‌دانند اما امیدوار هستم شاهد دخالت و ممنوعیتی در این زمینه نباشیم و بورس کالا مدیریت صحیحی داشته باشد تا منافع کشور هم حفظ شود.
خبرنگار: زهرا پیربداقی
https://sarmayegozarionline.ir/vdcfcxd1.w6d0eagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین